ITALIAANS RESTAURANT SANTA MARIA

ITALIAANS RESTAURANT SANTA MARIA Italiaanse keuken!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 2450 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Italiaans Restaurant Santa Maria. Meer weten? Ontdek meer

3 jul 2022 om 23:07 eten was lekker maar ik had om 17:45 besteld zou om 19:16 bezorgd worden om 20:07 kwam eindelijk mijn bestelling. dus zal ook niet meer op een zondag bestellen
3 jul 2022 om 20:54 Na 2 uur maar eens gebeld en werd gezegd dat ze het net waren in aan't pakken...... Pizza was okay maar zat weinig smaak aan, cannelloni ricotta was echt niet lekker. Zonde van het geld. Zijn we niet van ze gewend.
3 jul 2022 om 13:45 lekker gegeten 3x pollo speciaal bestelling was goed warm geen min punten onlangs het in de zaak erg druk was vind ik het top dat alles goed gegaan is
26 jun 2022 om 23:02 lekker gegeten polo speciaal kip en lasagne verde was super vult goed tiramisu was minder dan dat we gewend zijn in Italie
26 jun 2022 om 20:44 Voor 18u besteld en om 18:20 maar eens gebeld of het nog kwam. Ze waren aan het inpakken en 10 min later stonden ze dan eindelijk aan de deur. Maar niet compleet zoals normaal, jammer Santa Maria had altijd mijn voorkeur!
26 jun 2022 om 19:50 Absoluut niet wat we ooit gewend waren. Worm oid op één van de pizza's is wel de druppel. Alles regelrecht de container in. Pizzeria is op de hoogte gesteld.
26 jun 2022 om 9:39 Niet de kwaliteit die we gewend zijn. Korst te dun en verbrand. 3 Pizza's besteld, die nergens naar smaakten. Geen kaas en tomatensaus te zien en te proeven. Waarschijnlijk een nieuwe kok? Of bezuiniging? Of verkeerde bestelling? nooit meer
12 jun 2022 om 20:40 Aangegeven om 18.30 uur bezorging, waren mooi op tijd. Goed belegde pizza’s, en warm.
11 jun 2022 om 21:04 Absoluut top,zal zeker vaker bestellen spareribschotel voor 2 pers chappau
10 jun 2022 om 20:29 Lekker eten.
10 jun 2022 om 6:43 De bezorgtijd was nog langer dan 90 min ik heb 150 min gewacht en ook naar hun gebelt. Kreeg als antwoord het is erg druk .en krijg bijna koud eten en dat is niet de eerste keer
9 jun 2022 om 0:29 We bestellen hier graag, heerlijke pizza's!