ITALIAANS RESTAURANT SANTA MARIA

ITALIAANS RESTAURANT SANTA MARIA Italiaanse keuken!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 2186 beoordelingen
26 jul 2021 om 23:49 Het zag er smakelijk uit maar helaas een haartje van de kook in het eten(((
26 jul 2021 om 19:56 Lekkere pizza en levering volgens richtlijn
26 jul 2021 om 10:22 3+ uur wachten is echt niet normaal, huur een extra bezorger in voor het weekend ofzo. Zo zonde want kwaliteit is prima
26 jul 2021 om 10:18 Na 2 uur eens gebeld,(bestelling waarschijnlijk vergeten....) Gerecht werd net bereid, het was druk. Uiteindelijk bijna 3 uur later bezorgd. Dit is onacceptabel. Geef dan aan dat je niet kan bezorgen en bestel ik ergens anders... ┼╣EER SLECHT
25 jul 2021 om 20:17 We hebben op t eten 150 min gewacht ipv 90. We hadden al geen honger meer . Ik had een pizza die was wit. Voor mij geen tweede keer meer .
25 jul 2021 om 19:30 Eten is wisselvallig, meestal goed maar zodra er al 90 min bezorgtijd staat kun je er al vanuit gaan dat het eten minder is. Bovendien is 90 min al snel 120 min
24 jul 2021 om 19:46 Ik krijg nu het verzoek tot beoordeling maar ik wacht al meer dan 2 uur en ik heb het eten nog niet. Ronduit schandalig, als je teveel werk heb bel dan gewoon even je klant en geef hem een keuze. Nooit meer voor mij.
23 jul 2021 om 7:01 Na 2.5 uur nog geen eten terwijl ze zeggen 1uur
22 jul 2021 om 20:20 Meer dan 2,5 uur!! Gewacht op onze bestelling
21 jul 2021 om 20:57 Prima in orde en vrijwel op toegezegde tijd. Top, zoals altijd, eigenlijk.
18 jul 2021 om 23:17 Pizza was verbrand zeer jammer normaal gesproken goede kwaliteit en heel lang moeten wachten op het eten
12 jul 2021 om 22:57 Erg lang 30 min langer dan afgesproken tijd van 1 uur. moeten wachten op de pizza dat was wel heel jammer en dat voor een maandag. Maar de pizza zelf was erg lekker Toppie. Complimenten voor de kok.