SANTA MARIA LANDGRAAF

SANTA MARIA LANDGRAAF Italiaanse keuken!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1166 beoordelingen
15 aug 2019 om 19:41 Het is nog niet eens bezorgd en nee het is geen zondag ik heb om kwart voor 6 besteld.....
15 aug 2019 om 19:12 Nog niet bezorgd!!!
30 jul 2019 om 1:10 Heerlijk en van een grote pizza heb je al van een of twee stukken genoeg, zeker aan te raden !!
29 jul 2019 om 1:33 Zeer lange levertijd ( half 7 besteld en pas om 21.00 het eten). Pizza’s waren karig belegd en de pizza taco was ook niet wat we van hun gewend zijn. Helaas geen positieve ervaring deze keer.
28 jul 2019 om 20:48 Pizza taco was super gewoon geweldig . Wachten was het helemaal waard.
28 jul 2019 om 19:55 Voortreffelijk zoals altijd... Maar de bezorger had de bokkepruik op...
28 jul 2019 om 19:07 Heerlijk gegeten. Genoten van de pasta en wrap. Was goed warm en heerlijk gekruid.
28 jul 2019 om 11:41 eten was super lekker nog nooit zo lekkere taco gegeten! bezorgtijd vind ik wel extreem kreeg na 2.5 uur pas mijn eten.
27 jul 2019 om 23:54 Wij hadden om 18:30 een paar pizza’s bestelt deze zouden om 19:20 uiterlijk hier zijn.. vonden we best al lang... We kregen de drie pizza’s om 20:45.. 2 uur en een kwartier later Een pizza klopte niet en was echt niet lekker. Echt een afrader!!
27 jul 2019 om 22:23 Bestel om 18:33 (55min) bezorgtijd. Echter uiteindelijk zelf dat vreten maar gaan halen om half 9. Eten was prima bezorgen nooit meer!
27 jul 2019 om 22:16 Het eten was zoals altijd Heerlijk!! Alleen de afgelopen paar keer dat ik besteld heb klopte de vooraf aangegeven tijd van 90 min (wat al lang is) niet maar heb maar liefst 2 en een half uur op me eten gw8.
27 jul 2019 om 20:04 Super pizza’s, maar je moet er wel twee uur op wachten